Op zondag 30 juni jl. op een zonovergoten dag, vond de vierde editie van de professionele kindermode beurs ‘SUNDAYSCHOOL’ plaats op het evenementen terrein ‘de Fabrique’ in Maarssen.

Zoals gewoonlijk, zorgde ik er ook ditmaal voor, dat ik minstens twee uur voor opening rondliep op het terrein. Kijk dan hoe gaaf als alles nog stil en verlaten is, de zon die haar eerste stralen laat shinen op een nu nog leeg terras…

Heerlijk vind ik dat. Die stilte, de leegte, alles even in mij op te nemen, voordat…’het feestgedruis’ (zou ik bijna willen zeggen) losbarst.

Wetende dat straks het terras volzit en de beurs in volle gang is, schiet ik even de eerste plaatjes, waarop nog niemand te bekennen is.

Het thema is dit keer ‘BEACH’ en met een èchte swingbar op het buitenplein en heel veel zand, springt dit thema er onmiddellijk heel goed uit.

Over de muziek die de hele dag te horen is, is ook heel goed nagedacht. En aangezien ik alles in mij opneem, gaat de eerste zin van het eerste liedje dus ook niet ongemerkt aan mij voorbij…

Die luidt als volgt:

‘Tell me what you really like?’

Het is het nummer ‘I feel it Coming’ van Daft Punk. Nou en als er iets is wat ik really like, dan is het wel…rondlopen op de Sunday School. Het voelt met zijn ongedwongen sfeer absoluut niet als een beurs. En dat zullen velen kunnen beamen. Het is ‘the Best way, to spend your Sunday’ where Business & Friends elkaar ontmoeten.

De nieuwe zomercollectie van 2020 ziet er zoals we verwachten, naar mijn mening fantastisch uit! Maar daar heb ik eerlijk gezegd nog het minst naar gekeken. Ik heb geprobeerd de sfeer van de beurs vast te leggen, zodat ik jullie ervan overtuig om er de vijfde editie van Sunday School zeker weer bij te zijn!

Ik sluit af met een foto van een tevreden Rob de Vos en Stefan Flint, initiatiefnemers van deze te gekke beurs.

Deel dit bericht, volg of like ons:
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

2 reacties

Heidi · 18 november 2019 op 16:00

Wat leuke foto’s zijn het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *